Boiron în România

Compania BOIRON, lider mondial în domeniul homeopatiei, este prezentă în România din anul 1997, prin produsele sale pe piața românească şi din anul 2000, când s-a născut filiala de promovare. Având sediul în București, ea este condusă de Silvia Măinescu, sprijinită de o echipă de 30 de persoane.

Proiectul Boiron România:

"Ca toți profesioniștii din domeniul sănătății din România, medical și farmaceutic, să integreze homeopatia în practica lor de zi cu zi, astfel încât pacienții români să poată cunoaște și să poată beneficia de medicamentele homeopatice.”

 

Informarea pacienților despre homeopatie

Boiron România este puternic implicată în informarea pacienţilor cu privire la importanţa homeopatiei și a medicamentelor homeopatice pentru sănătate;
« Informarea pacienților despre homeopatie, prezentarea medicamentelor homeopatice, acesta este proiectul Boiron în România. Pacienții să poată fi informați și să aibă acces la homeopatie, din ce în ce mai mult și din ce în ce mai bine, aceasta este voința Boiron România. »

 

Propunere de medicamente homeopatice de înaltă calitate

Boiron România oferă o gamă largă de medicamente homeopatice utilizate în practica homeopatică. Aceste produse homeopatice pot fi utilizate în tratamentul bolilor și simptomelor vieții de zi cu zi, cum ar fi stările gripale, răceala, tusea, rinita, răul de mișcare, tulburările de somn...
În România, compania Boiron este prezentă cu 12 medicamente homeopatice cu nume de marcă înregistrată, care se pot elibera fără prescripție medicală. La acestea se adaugă gama de medicamente homeopatice unitare, cu denumiri științifice latine, prescrise de către medici și utilizate sub supravegherea farmaciștilor. Aceste medicamente Boiron sunt de o înaltă calitate, combină tradiția și modernitatea: fabricate cu o rigoare exigentă, în conformitate cu standardele de bună practică de fabricație și expertiză Boiron, care datează de mai bine de 100 de ani.
Pentru pacient, este garanția unui medicament homeopatic fiabil.
De asemenea, medicamentele homeopatice prezintă numeroase beneficii: sunt ușor de utilizat, pentru întreaga familie, cu un cost redus şi răspund nevoilor pacienţilor de a se trata cu ajutorul homeopatiei.
În afară de medicamentele homeopatice, care reprezintă cea mai mare parte a gamei, Boiron fabrică şi alte produse.
"Încrederea pe care mulți pacienți o au în noi și specialiștii din domeniul sănătății care folosesc medicamentele homeopatice BOIRON confirmă faptul că acestea reprezintă un ajutor real pentru ei și familiile lor."  *Silvia Măinescu*
 

Boiron, inovând în mod constant

Inovând în mod constant în domeniul homeopatic, BOIRON demonstrează importanţa homeopatiei în sistemul public de sănătate. Astfel, în fiecare an, se fac studii clinice care îndeplinesc standardele cele mai actuale ale metodologiei de evaluare.
Homeopatia îmbunătățește calitatea vieții pacienților și este o ramură importantă a medicinei.

Recunoaşterea homeopatiei

În România, medicamentele homeopatice au statutul legal al medicamentului, care este reglementat prin Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu același parcurs de obținere a autorizației de punere pe piață până la eliberarea sa către pacient, la fel ca orice alt medicament.

Homeopatia este recunoscută de către Ministerul Sănătății din România și practicată în mod oficial de către medici cu o pregătire postuniversitară de specialitate.