BOIRON, elemente esenţiale

Boiron este un grup farmaceutic familial şi independent, fondat în 1932 de către doi farmacişti, Jean şi Henri Boiron.

visuel Christian Boiron      Homeopatia: o şansă pentru sănătate

„Ca laborator, angajamentul nostru este de a garanta medicamente homeopatice fiabile și de înaltă calitate. Pentru dumneavoastră și pentru cei 400 000 de profesionişti din domeniul sănătăţii din întreaga lume care le folosesc.
Vocația noastră: să contribuim la sănătatea pacienților și la progresele medicinei, prin specificitatea și utilitatea homeopatiei.”

Christian Boiron, Director General.

 

Visuel Valérie Poinsot      Boiron fără frontiere

„Fabricarea medicamentelor noastre în cele 4 situri de producție din Franța, se combină cu prezenţa în 50 de ţări, prin intermediul celor 20 de filiale ale noastre și al distribuitorilor. Utilizată de peste 300 de milioane de pacienți, homeopatia oferă soluții concrete în numeroase domenii (ORL, ginecologie, pediatrie, etc.) și, mai recent, în tratamentul de sprijin în oncologie, pentru a-i ajuta pe pacienţii cu cancer să suporte mai bine tratamentele lor.”

Valérie Poinsot, Director General.

 

Visuel Jean-Christophe Bayssat      Homeopatia: o competență unică

„Stăpânirea diluțiilor mari este o competență pe care farmaciștii noștri din producție şi echipele lor o perpetuează din 1932, într-un spirit permanent de îmbunătățire continuă. Cu rigoare și profesionalism, ei cultivă o datorie de excelență încercând sistematic să combine respectul pentru tradiția homeopatică și  inovaţia.”

Jean-Christophe Bayssat, Director General Adjunct.

 

Visuel Ch.Place     Medicamente şi oameni

Proiectul Boiron reprezintă o provocare formidabilă, lansată de 40 de ani de o filosofie socială originală. Formări în management și autocunoaștere, dialog social, sensibilizare faţă de creația artistică, etc. Tot atâtea acțiuni pentru a susține convingerea lui Christian Boiron: „este posibil să trăieşti în mod diferit viaţa în companie: succesul proiectului nostru implică dezvoltarea fiecărui colaborator, care, la rândul său, generează performanța companiei.”

Christine Place, Director General Adjunct.