Tratăm cu echilibru #PsihologiaCrizei

 

Traversăm astăzi o perioadă de adânci îngrijorări iar oamenii au nevoie mai mult ca oricând să îşi securizeze sănătatea.

Stresul sau anxietatea sunt omniprezente în viața noastră. Cum putem îmblânzi aceaste emoții invazive și să învățăm să le gestionăm mai bine?

BOIRON este înainte de toate o întreprindere în slujba sǎnǎtǎţii şi a bunǎstǎrii, atât prin modul sǎu de producţie şi prin natura însǎşi a medicamentelor homeopatice însă, mai ales, prin valorile profund umaniste.

 

Christian Boiron defineşte Conceptul de Sănătate înțeles ca o stare de bine fizică, mentală și socială completă care se întâlnește cu cea a Fericirii, o stare în care cineva este capabil să-și exprime cea mai autentică Ființă.

Noi credem într-o viziune a sănătății care pune în centru omul, care are ca vocație să ajute oamenii în viața lor de zi cu zi.

Astfel, în contextul modificărilor realităţilor actuale şi a relaţiilor care ne înconjoară, dorim să ajutăm şi să ieşim în întâmpinarea comunităţilor, tuturor celor cărora stresul le produce disconfort, să oferim suport terapeutic şi astfel să ajutăm să îşi îmbogăţească starea de bine generală. Specialiștii în sănătate emoțională, psihologii și psihiatrii spun că această perioadă de izolare vine cu temeri pe mai multe niveluri, temeri care duc la stări de anxietate, panică și stres. Deci, acum, inclusiv persoanele care până acum nu credeau că stresul este un declanșator al bolilor, simt efectele acestuia și solicită ajutor.

 

Gáspár György, Diana Stănculeanu, Raluca Anton şi Sabina Strugariu au răspuns Da! demersului BOIRON şi vor intra live în fiecare săptămână pe pagina de Facebook Pagina de Psihologie cu toţi cei care simt că au nevoie de susţinere în restabilirea echilibrului în această perioadă de izolare.

Cei 4 specialişti vor vorbi despre stres, anxietate și depresie, despre gestionarea emoțiilor, despre nevoile și transformările emoționale actuale și vor răspunde la întrebările participanților.

Proiectul se va derula în fiecare săptămână pe toată perioada oficială de carantină pe Pagina de Psihologie/FB.

Dată început: 15 Aprilie 2020, 20h00

Deoarece pentru Laboratoarele BOIRON, sănătatea este înainte de toate o chestiune ce ține de umanitate.

Și pentru că sănătatea voastră merită cel mai înalt respect!